Vila 5+2, Primošten, Chorvatsko

2,500,000 €

ID

FPCSI1711

Užitná plocha

603 m2

Ložnice

5

Koupelny

8

Garaže

1

Typ

Vila

Status

Prodej

Lokalita

Chorvatsko, Střední Dalmácie

Popis

Velkolepá moderní vila s prvotřídním vybavením a výhledem na moře

Krásná vila o rozloze 603 m2 se rozkládá na vyvýšeném pozemku o velikosti 1750 m2. Nemovitost je rozdělena na tři podlaží. V suterénu je prostorná garáž pro 2 auta a dalším jedním krytým stáním na jedno auto. Součástí této úrovně je také technická místnost, sklad, chodba, společenská část a apartmá pro hosty s ložnicí, koupelna, kuchyňkou a jídelnou s lodžií. V přízemí, které bylo koncipováno jako otevřený prostor, se nachází kuchyň, jídelna a obývací pokoj. Vstup na terasu s velkým bazénem a krytou letní kuchyní je umožněn skrz obývací pokoj, u bazénu najdeme samozřejmě lehátka a venkovní posezení, ideální pro dlouhé letní večery a západy slunce nad mořem. Přízemí doplňuje jedna ložnice s koupelnou a toaletou. V 1. patře najdeme další tři ložnice, relaxační místnost o velikosti 65 m2 se saunou a koupelnou. Dvě ložnice a relaxační místnost umožňují přístup na terasu s výhledem na moře. Celá vila je vybavena moderními prvky zahrnující stropní klimatizace, podlahové vytápění a mnoho dalšího. 

Okolí vily je zdobené středomořskými rostlinami a stromy, čímž tak zajištuje naprosté soukromí a ničím nerušený prostor k odpočinku. Primošten se nachází na poloostrově u Jaderského moře ve střední Dalmácii, a vila se nachází jen 1,8 km od krásných pláží, což z ní dělá ideální místo k investici, či k druhému bydlení.

Zajímá Vás více ohledně koupě nemovitosti a investování v Chorvatsku? Podívejte se na aktuální podzimní reflexi a tipy na našem blogu nebo v sekci Aktuality.

Filtry

Umístění

Mediterranea

"Live Mediterranean"

+420 602 315 052
Viktora Huga 15/1, Praha 5, 150 00
Mediterranea je portál nabízející nemovitosti u moře zejména ve Středomoří. Na těchto stránkách najd…

Kontaktujte nás

Sdílet nemovitost