Vila 7+2, Rogoznica, Chorvatsko

1,000,000 €

ID

FPCG1713

Užitná plocha

365 m2

Ložnice

5

Koupelny

4

Typ

Rodinný dům, Vila

Status

Prodej

Lokalita

Chorvatsko, Severní Dalmácie, Střední Dalmácie

Popis

Nádherná vila na pobřeží s výhledem na moře přímo u pláže v Rogoznici

Vila se rozkládá na pozemku o velikosti 560 m2 a má 365 m2. Je rozdělena do tří pater. V 1. sníženém patře se nachází garáž (64 m2), prádelna, strojovna a technickou místnost pro bazén. Vnitřní schodiště vede do přízemí, které je také přístupné dvěma venkovními schodišti. Rozkládají se zde 2 ložnice, samostatná koupelna, předsíň, otevřený obývací pokoj, ale i kuchyň a jídelní kout. Z ložnic a obývacího pokoje se dostanete také na krytou terasu, ze které se e dá sejít na otevřenou terasu u bazénu. Třetí patro se skládá ze tří ložnic, samostatné koupelny, chodby, obývacího pokoje s další kuchyní a kuchyňským koutem. Zde se také nachází terasa, ze které si můžete vychutnat příjemný výhled na moře, které je vzdáleno pouhých 95 m.

Vila se prodává v současné fázi výstavby a cena bude aktualizována, až se budou práce blížit dokončení, jde tak o skvělou nabídku a investiční příležitost – při dřívější koupi vily můžete při dostavbě implementovat vlastní myšlenky a nápady. V rámci koupě vily je také možnost odkoupi vedlejšího stavebního pozemku o rozloze 560 m2 v hodnotě 200 000 €. Nemovitost se nachází v malebné vesnici Rogoznica jen 95 metrů od moře na rozhraní střední a severní Dalmácie, a to z ní činí jedinečnou možnost k investici, stejně jako místo k druhému bydlení. 

Zajímá Vás více ohledně koupě nemovitosti a investování v Chorvatsku? Podívejte se na aktuální podzimní reflexi a tipy na našem blogu nebo v sekci Aktuality.

Filtry

Umístění

Mediterranea

"Live Mediterranean"

+420 602 315 052
Viktora Huga 15/1, Praha 5, 150 00
Mediterranea je portál nabízející nemovitosti u moře zejména ve Středomoří. Na těchto stránkách najd…

Kontaktujte nás

Sdílet nemovitost