Byty 4+1, Primošten, Chorvatsko

530,000 €

ID

FCPSI1709

Užitná plocha

115 m2

Ložnice

3

Koupelny

3

Garaže

1

Typ

Byt

Status

Prodej

Lokalita

Severní Dalmácie, Chorvatsko

Popis

Nádherné byty na prodej v Primoštenu

Tyto nově navržené byty, nacházející se v moderním rezidenčním domě s výtahem, se vyznačují rozsáhlými dispozicemi a splňují nejvyšší stavební standardy, čímž zaručují styl, kvalitu a maximální pohodlí. Jejich atraktivní poloha poskytuje malebné výhledy, snadnou dostupnost občanské vybavenosti i klidné prostředí. Celý projekt je realizován zkušeným investorem, který zajišťuje precizní stavební provedení.

Tento výjimečný stavební standard zahrnuje vysoce kvalitní hliníkové tesařské práce s elektrickými zvedáky okenic, podlahové vytápění s tepelným čerpadlem, podhledy s vestavěnými stropními klimatizacemi, skleněné zábradlí na terasách, špičkovou keramiku a parkety, prémiovou sanitární keramiku v koupelnách, a navíc přidělené venkovní parkovací stání, garážová stání a sklad.

Přízemí:

Byt S1, o čisté ploše přibližně 120 m², nabízí otevřený koncept obývacího pokoje, kuchyně a jídelny, dvě ložnice, přičemž jedna z nich má vlastní koupelnu, samostatnou koupelnu a předsíň. Obytný prostor a hlavní ložnice se otevírají na lodžii o rozloze 54 m², která pokračuje na krásnou otevřenou terasu s bazénem a venkovní sprchou. K bytu náleží parkovací stání, garáž a sklad. Cena je 530 000 EUR.

Byt S2, s plochou přibližně 126 m², se skládá z otevřeného obývacího pokoje, kuchyně a jídelny, tří ložnic, z nichž jedna má en-suite koupelnu, a samostatné koupelny. Hlavní ložnice a obývací prostor vedou na lodžii o rozloze 39 m², která se otevírá na sluneční terasu s bazénem a venkovní sprchou. K bytu patří garážové stání, garáž a sklep. Cena je 560 000 EUR.

První patro:

Byt S3, o velikosti 125 m², zahrnuje otevřený koncept obývacího pokoje, kuchyně a jídelny, tři ložnice, z nichž jedna má en-suite koupelnu, samostatnou koupelnu a lodžii o rozloze 29 m² s vířivkou, přístupnou z hlavní ložnice i obývacího pokoje. K bytu patří venkovní parkovací stání, garáž a sklep. Cena je 620 000 EUR.

Byt S4, o čisté ploše 115 m², disponuje prostorným obývacím pokojem, kuchyní, jídelním koutem, třemi ložnicemi (jedna s en-suite koupelnou), samostatnou koupelnou a lodžií o rozloze 24 m² s vířivkou. V ceně je zahrnuto venkovní parkovací stání, garážové stání a sklep. Cena je 590 000 EUR.

Druhé patro:

Byt S6 nabízí přibližně 127 m² obytné plochy, zahrnující velký obývací pokoj s kuchyní a jídelnou, tři ložnice (jedna s en-suite koupelnou) a samostatnou koupelnu. Lodžie o velikosti téměř 24 m² je přístupná z hlavní ložnice a obývacího pokoje a je vybavena vířivkou. K bytu patří venkovní parkovací stání, garáž a sklep. Cena je 680 000 EUR.

Třetí patro:

Byt S7, který zabírá celé třetí patro, je nádherný penthouse s působivou čistou plochou 231 m². Tento opulentní byt zahrnuje prostorný obývací pokoj s kuchyní a jídelním koutem o rozloze 87 m², tři ložnice (dvě z nich s en-suite koupelnami), samostatnou koupelnu a toaletu. K interiéru patří venkovní prostor s lodžií o rozloze 35 m² a letní kuchyní, která se dále rozšiřuje na 72 m² velkou otevřenou terasu s bazénem. Součástí je také garáž pro dvě auta, venkovní parkovací stání a úložný prostor. Cena je 1 325 000 EUR.

Vzdálenost od moře je 350 m a letiště je daleko 45 km, což tak z bytů činí skvělou investiční příležitost, stejně jako možnost druhého bydlení.

Zajímá Vás více ohledně koupě nemovitosti a investování v Chorvatsku? Podívejte se na aktuální podzimní reflexi a tipy na našem blogu nebo v sekci Aktuality.

Filtry

Umístění

Primošten

Mediterranea

"Live Mediterranean"

+420 602 315 052
Viktora Huga 15/1, Praha 5, 150 00
Mediterranea je portál nabízející nemovitosti u moře zejména ve Středomoří. Na těchto stránkách najd…

Kontaktujte nás

Sdílet nemovitost