Byt 3+1, Rogoznica, Chorvatsko

405,000 €

ID

FPCRG1702

Užitná plocha

75 m2

Ložnice

2

Koupelny

2

Typ

Byt

Status

Prodej

Lokalita

Chorvatsko, Střední Dalmácie

Popis

Moderní dům na prodej nedaleko kouzelné Rogoznice

Okouzlující moderní dům, který je ideálně situovaný v klidné oblasti, nedaleko Rogoznice, jen 160 metrů nad lesknoucím se modrým mořem. Byt se nachází ve druhém patře, nově postaveného obytného domu a poskytuje nádherný výhled na moře a členité pobřeží, což je perfektní pro ty, kdo hledají klidné bydlení blízko přírody.

S celkovou obytnou plochou, cca 75 m², z toho 69 m² interiéru a 12 m² kryté terasy, tento byt nabízí komfort a prostor pro pohodlný život. K tomu navíc patří úložný prostor (cca 5 m²) v suterénu a vyhrazené parkovací místo na otevřeném parkovišti. Byt zahrnuje chodbu, dvě ložnice, přičemž jedna má vlastní koupelnu, další samostatnou koupelnu a prostorný 32 m² obývací pokoj spojený s kuchyní a jídelnou. Zde můžete relaxovat nebo trávit čas s rodinou a přáteli. Díky posuvným skleněným stěnám je terasa přirozeným prodloužením obývacího prostoru a nabízí úžasné výhledy na okolní krajinu. Byt je navržen s důrazem na moderní komfort. Najdete zde kvalitní parkety v ložnicích, klimatizaci v každém pokoji, podlahové vytápění v koupelně, elektrické rolety v obývacím pokoji a bezrámové skleněné zábradlí na terase, které nabízí ničím nerušený výhled. Kuchyně je taktéž plně vybavená, a to všemi potřebnými spotřebiči.

Jedinečná poloha tohoto bytu zaručuje dechberoucí výhledy díky vyvýšenému terénu, příjemné a klidné prostředí, a zároveň snadný přístup k místům pro koupání. Nejbližší pláž s oblázkovým a kamenitým povrchem je vzdálena pouhé 3 minuty chůze. Do centra Rogoznice, kde najdete veškeré základní vybavení a služby, dojedete autem za pouhých 7 až 10 minut. Rogoznica je malebné městečko na chorvatském pobřeží, známé svou klidnou atmosférou a krásnými plážemi. Nachází se mezi městy Šibenik a Split a nabízí ideální podmínky pro dovolenou, ať už hledáte relaxaci u moře, procházky podél pobřeží nebo gastronomické zážitky v místních restauracích. Rogoznica je také domovem jedné z nejkrásnějších marin v Chorvatsku, Marina Frapa, oblíbené mezi jachtaři. Kromě krásného pobřeží a čistého moře zde najdete i mnoho historických památek a přírodních krás, což dělá z Rogoznice ideální destinaci pro turisty všech věkových kategorií, ale i místo k celoročnímu bydlení.

Zajímá Vás více ohledně koupě nemovitosti a investování v Chorvatsku? Podívejte se na aktuální podzimní reflexi a tipy na našem blogu nebo v sekci Aktuality.

Filtry

Umístění

Rogoznica

Mediterranea

"Live Mediterranean"

+420 602 315 052
Viktora Huga 15/1, Praha 5, 150 00
Mediterranea je portál nabízející nemovitosti u moře zejména ve Středomoří. Na těchto stránkách najd…

Kontaktujte nás

Sdílet nemovitost