Byty 3/4/5+1, Estepona, Španělsko

669,000 €

ID

VCACQ

Užitná plocha

Ložnice

2

Koupelny

2

Garaže

1

Typ

Byt

Status

Prodej

Lokalita

Costa del Sol, Španělsko

Popis

Luxusní development apartmánů s bazénem u moře v Esteponě 

Tento nově vystavovaný rezidenční areál nabídne celkem 95 domů o 2, 3 a 4 ložnicích, se 2 koupelnami v případě 2-3 ložnicového bytů a 3 koupelnami pro 4 ložnicové apartmány. Tyto byty jsou rozmístěny v 6 blocích o pouhých 3 podlažích. Apartmány a penthousy se mohou pochlubit velkorysými terasami, zatímco apartmány v přízemí mají vlastní zahradu.

Apartmány budou součástí luxusní urbanizace s bazénem, posilovnou, co-workingovou zónou a v ceně každého apartmánu je zahnuto také parkovací stání v garáži a skladovací prostory.

Ceny apartmánů začínají na 669 000 EUR, pro více informací k jednotlivým bytovým jednotkám nás prosím neváhejte kontaktovat.

Apartmány se nachází v srdci městečka Cancelada u Estepony, pouhých 10 km od přístavu Puerto Banús, 15 km od Marbelly a Estepony a pouhých 45 minut od mezinárodního letiště v Malaze. Výborná dostupnost soukromé a veřejné dopravy do až centra města, stejně jako rychlý a snadný přístup k A-7 autem a dochozí vzdálenost na pláž tak z těchto bytů dělají výborné místo k druhému bydlení i turistickému pronájmu.

Zajímá Vás více ohledně koupě nemovitosti a investování v Španělsku? Podívejte se na aktuální reflexi a tipy na našem blogu nebo v sekci Aktuality.

Filtry

Umístění

estepona

Mediterranea

"Live Mediterranean"

+420 602 315 052
Viktora Huga 15/1, Praha 5, 150 00
Mediterranea je portál nabízející nemovitosti u moře zejména ve Středomoří. Na těchto stránkách najd…

Kontaktujte nás

Sdílet nemovitost